Scoate Putin bani din buzunarul lui? Nuuu!

Ultima actualizare: 17-05-2012 03:46
Medvedev, Putin

Prim-ministrul Rusiei, Vladimir Putin, a invitat la Moscova de Anul Nou, pe banii autoritatilor locale, o fetita de noua ani care i-a cerut, in direct la un post de televiziune, rochii noi, copilul fiind insotit de sora sa si mama lor.


Dasha Varfolomyeevaya, in varsta de 9 ani, i-a spus prin telefon premierului rus, in timpul unei emisiuni televizate la inceputul lunii, ca isi doreste rochii noi pentru ea si sora sa, Putin invitand-o de Anul Nou la Moscova pentru a-i face cadoul personal. Ulterior, au fost invitate si sora fetei, impreuna cu bunica celor doua.

Fetita a povestit ca locuieste cu bunica, mama si sora sa, intr-un sat izolat din Siberia si ca singura lor sursa de venit este pensia batranei.

Putin a propus, initial, ca toate cheltuielile acestora la Moscova sa le fie asigurate de autoritatile locale, insa la cateva zile, dupa ce au stabilit deplasarea, premierul s-a razgandit si le-a invitat doar pe cele doua surori, care ar fi venit la Moscova cu un autocar de copii ce vizitau capitala. Astfel, copilele luau locul altor doi copii din autocar, ce ar fi fost taiati, pur si simplu, de pe lista.

Vezi aici ce pateste cel care se impotriveste lui Vladimir Putin.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO