Scene de groază într-un bloc din New York. Un bărbat a fost zdrobit de un lift. VIDEO

Ultima actualizare: 23-08-2019 10:06
lift New York
Pro TV

Un bărbat de 30 de ani a murit joi după ce a fost zdrobit de cabina unui ascensor care s-a prăbuşit în gol într-o clădire de apartamente de lux din New York, sub privirile îngrozite ale altor locatari, relatează vineri dpa.

Samuel Waisbren s-a urcat în liftul clădirii cu 23 de etaje în care locuia, cunoscută sub numele de Promenada Manhattan, împreună cu alţi şase locatari în jurul orei 8:30, însă nu a mai ieşit în viaţă din ascensor.

Bărbatul se pregătea să iasă din lift în urma altei persoane atunci când ascensorul a căzut brusc în gol, zdrobindu-l, potrivit oficialilor şi unui angajat al clădirii care a fost martorul nefericitului eveniment.

Persoana care tocmai ieşise din lift s-a întors şi a încercat să ajute victima prinsă de ascensor.

"Liftul l-a tras în jos. Este îngrozitor", a declarat un martor al incidentului, potrivit Agerpres.

Cele cinci persoane care au rămas în liftul în coborâre au fost nevoite să privească îngrozite cum Waisbren era tras în golul dintre casa şi cabina liftului, au spus oficialii.

Bărbatul a fost zdrobit de lift de un perete şi a murit pe loc, au spus autorităţile.

Tatăl victimei a declarat că fiul său s-a plâns de mai multe ori în legătură cu problemele apărute la funcţionarea liftului. Chiria la apartamentele cu un singur dormitor ajunge la 3.600 de dolari în această clădire.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO