Un român a provocat haos pe aeroportul din Amsterdam. La un pas să fie împușcat

14-12-2018 13:32


Incident de securitate joi seară pe aeroportul internaţional din Amsterdam, Olanda.

Un cetăţean român a fost arestat după ce a scos un cuţit, în zonă publică a aeroportului. Poliţia olandeză a anunţat că nu tratează acest incident că pe unul de natură teroristă.

Poliţia a anunțat că bărbatul, care a fost arestat, este cetățean român, de 47 de ani, şi, adăugă presa olandeză, era rezident în provincia Haga de ceva vreme.

Imaginile surprinse de un alt călător arată momentul în care ofiţerii se apropie cu armele ridicate de individ, sunt în poziţie de tragere, iar acesta se aşează pe podea în urma somaţiei.

Bărbatul devenise la un moment dat agitat, a scos un cuţit şi ar fi ameninţat alţi călători. De asemenea, ar fi spus că are în bagaje un obiect periculos.

În urma percheziţiilor făcute în bagaj, nu a fost găsit nimic suspect. Autorităţile nu tratează subiectul ca fiind unul de natură teroristă.

Bărbatul va sta după gratii până când totul se va lămuri.

Până acum, autorităţile olandeze nu au trimis nicio notificare cu privire la reţinerea sau arestarea cetăţeanului român iar la nivelul misiunii diplomatice nu au fost primite cereri de asistență consulară.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Tags: roman, amsterdam,

VIDEO PROTVPLUS.RO