R. Kelly pledează nevinovat în cazul de trafic de persoane

Ultima actualizare: 03-10-2019 14:02
R. Kelly
Getty

Cântăreţul R&B R. Kelly a pledat nevinovat în cazul de trafic de persoane şi înşelăciune care va fi judecat la New York, dar judecătorul a refuzat eliberarea pe cauțiune în audierea preliminară de miercuri.

Avocatul lui a depus luni o cerere în care specifica faptul că artistul are probleme de sănătate în închisoare, însă magistratul Steven Tiscione a refuzat să stabilească o cauţiune, susţinând că R. Kelly reprezintă un pericol public, relatează News.ro, citând Variety.

Următoarea audiere a fost stabilită pentru 9 decembrie, la New York, iar procesul ar trebui să înceapă pe 18 mai 2020. Procesul este aşteptat să dureze trei săptămâni.

Kelly mai este acuzat şi în Chicago, unde se află închis. Între cele şapte capete de acuzare se numără pornografia infantilă, conspiraţie şi obstrucţionarea justiţiei. Dacă va fi găsit vinovat, R. Kelly riscă o pedeapsă de cel puţin 15 ani de închisoare şi de maxim 195 de ani, doar privind acuzaţiile din Chicago.

În cererea depusă luni este susţinut că R. Kelly, în vârstă de 52 de ani, suferă de hernie şi că şi-a pierdut sensibilitatea la una dintre mâini, iar acestea nu sunt tratate adecvat. Era cerută eliberarea imediată, pentru că el nu a mai fost condamnat, nu există riscul de a părăsi ţara şi nu reprezintă un pericol pentru comunitate.

Cereri similare au fost respinse de judecătorul audierii lui Kelly de la New York din luna august.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO