Putin s-a relaxat în taigaua siberiană. Președintele rus a stat 4 zile în cort cu șemineu: ”Râzi degeaba, chiar dă căldură”

Ultima actualizare: 27-09-2021 10:06

Pe când opoziţia din Rusia se zbătea să-şi facă simţită existenţa la alegerile ce băteau la uşă, preşedintele rus se relaxa în taigaua siberiană, alături de ministrul Apărării.

 

I-a urmărit discret o cameră de filmare, pentru care cei cei doi oficiali ruşi au jucat mici scenete cu mare priză la simpatizanţi.

La începutul lunii, după ce a participat la forumul economic de la Vladivostok, președintele Puțin și-a îngăduit o scurtă vacanţă, menită să-l mai rupă puţin de grijile ţării.

Timp de câteva zile, liderul rus şi ministrul Apărării, Serghei Șoigu, s-au căţărat pe stânci, au vânat, au pescuit şi au navigat pe râurile siberiene. Cameramanul Kremlinului a fost din când în când poftit să le imortalizeze aventurile.

- Se uită încoace (animale sălbatice)... Și vor veni din direcția aceea.
- Să le întâmpinăm cu salutul militar?
- Da, salut militar!
”.

 

Taigaua, destinația preferată de vacanță a președintelui rus

 

Țarul de la Kremlin a ținut să arate cât de mult prețuiește natura.

Vladimir Putin, președintele Rusiei: ”Am mai fost aici și responsabilii locali mi-au cerut să semnez o hârtie ca să fie declarată rezervație naturală. Și acum e rezervație naturală!”.

Putin a mai fost în taiga și în primăvară, regiunea fiind o destinație preferată a vacanțelor dedicate relaxării active în natură. Imaginile difuzate acum de Kremlin consemnează pentru posteritate că președintele a petrecut cele patru nopți ale vacanței siberiene în cort.

- Un cort respectabil!
- Când muncești din greu, meriți tot confortul!
- Îmi place că dumneavoastră aveți șemineu.
- Da, un șemineu frumos. Râzi degeaba, chiar dă căldură. Vino să te convingi!
- Da, e plăcut să stai lângă foc
”.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO