Produse de ultima generatie la targul de telefonie mobila din Barcelona

Ultima actualizare: 30-03-2012 01:22

Telefonia mobila va avea cinci miliarde de clienti la sfarsitul acestui an, cand se vor vinde peste un miliard de celulare. Sunt estimari care pot sa explice interesul publicului si specialistilor pentru targul de profil deschis la Barcelona.

Peste 1.300 de companii din intreaga lume se intrec sa castige clienti, mai ales cu aplicatii pentru asa-numitele "telefoane inteligente".

Pe langa functia de baza, acestea au devenit adevarate mini-computere de buzunar.

De exemplu, cine nu doreste sa care dupa el carti intregi, le poate stoca pe celurar, pentru a le citi atunci cand vrea. Aceasta este doar una dintre numeroasele aplicatii pentru telefoanele inteligente. Multe au fost lansate la targul de la Barcelona.

Clientii sunt fericiti sa le descopere si sa plateasca pentru ele. Analistii pietei de telefonie mobila spun ca utilizatorii sunt obisnuiti cu un pret pentru continut si nu se asteapta sa fie totul gratis, ca in cazul Internetului.

Apple - cu al sau i-Phone - a lansat piata telefoanelor inteligente si aplicatiilor pentru acestea, insa nici Google - cu sistemul Android - nu se lasa mai prejos. Aflat in pierdere de viteza, Microsoft a anunta lansarea unui nou sistem de operare pentru mobile, Windows seria 7, care va fi disponibil pe telefoane spre sfarsitul anului.

La targul de la Barcelona gasesti cu adevarat cea mai "proaspata" marfa din domeniu, inclusiv incarcatoare universale sau telefoane despre care producatorii sustin ca sunt aproape indestructibile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO