Prinţul Harry şi Meghan Markle au publicat un set de fotografii oficiale care marchează logodna lor


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 21 Decembrie 2017 18:08
Categorie: Stiri externe

Prinţul Harry al Marii Britanii şi logodnica lui, actriţa americană Meghan Markle, au publicat un set de portrete fotografice, realizate de fotograful american Alexi Lubomirski, pentru a marca logodna cuplului princiar, informează Reuters.

Alexi Lubomirski, fost asistent al fotografului Mario Testino, devenit celebru după ce a fotografiat-o pe mama prinţului Harry, prinţesa Diana, a realizat setul de fotografii de logodnă în această săptămână în reşedinţa regală Frogmore House, aflată în apropiere de Castelul Windsor din vestul Londrei, unde cuplul urmează să se căsătorească pe 19 mai.

Prinţul Harry şi Meghan Markle

"Nu pot să mă abţin şi să nu zâmbesc când mă uit la fotografiile pe care le-am făcut atunci, pentru că ei erau atât de fericiţi împreună", a declarat Alexi Lubomirski.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, al cincilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, şi Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, care a devenit cunoscută pe plan internaţional după ce a jucat în serialul de televiziune american "Suits", şi-au anunţat logodna la sfârşitul lunii noiembrie.

Prinţul Harry şi Meghan Markle
Fostul președinte Barack Obama, intervievat de prințul Harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai anul viitor
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor petrece Crăciunul alături regina Elisabeta a II-a
VIDEO PROTVPLUS.RO