Un polițist a salvat de la moarte un bebeluș înecat cu un biscuit. VIDEO

Ultima actualizare: 25-10-2019 09:50

Un poliţist din Florida a fost omul potrivit, la locul potrivit. Însoţit de câţiva colegi, ofiţerul a trecut pe lângă un bebeluş exact în momentul în care micuţul s-a înecat cu un biscuit şi i s-a oprit brusc respiraţia.

Sub ochii disperaţi ai mamei, bărbatul i-a făcut copilului manevrele de resuscitare necesare, şi a reuşit să-l salveze.

La un moment dat, colega agentului o ia de-o parte pe mama bebeluşului, sperând să o mai liniştească. În tot acest timp, ofiţerul continuă să-i aplice micuţului lovituri pe spate, aşa cum cere procedura de resuscitare.

Un alt coleg îi sare în ajutor şi îi verifică gura copilului să vadă dacă nu cumva obiectul care îi astupa căile respiratorii a ieşit. Cum nu s-a întâmplat aşa, manevrele de resuscitare au continuat.

Cea care i-a dat viaţă îi striga numele în continuu. În ciuda atmosferei tensionate din jur, agentul nu s-a oprit nicio secundă. Ştia că în joc e viaţa unui copil de doar un an şi jumătate.

A continuat să execute compresiile toracice aşa cum fusese instruit şi chiar în momentul în care unul dintre camarazii săi se pregătea să îi facă respiraţie gură la gură, micuţul a dat semne că şi-a revenit. Dus la spital, medicii au confirmat că în prezent viaţa să nu mai este în pericol. E încă speriat de cele întâmplate, dar îşi va reveni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO