Politistul care s-a impuscat in cap dupa accident e in stare critica. Ce spun colegii despre el

Ultima actualizare: 07-05-2012 17:16

Speriat ca a facut praf masina politiei dupa ce a condus-o baut, un agent de 28 de ani din Neamt s-a impuscat chiar sub ochii colegilor. Medicii le-au cerut deja rudelor sa se gandeasca la o eventuala prelevare de organe, pentru a salva alte vieti.

Intre timp, anchetatorii aud tot mai multe marturii despre viata plina de probleme a celui cu care lucrau.

Martorii spun ca au auzit un scrasnet de roti si apoi o izbitura. Bogdan Apopei, ajutorul sefului de post din comuna Costisa, avea viteza mare cand a lovit parapetul podului. Urmarea se pare niste hoti de cai, fara sa raporteze insa misiunea.

In plus, bause. 0,75 alcoolemie. Dupa impact, a sunat la 112 sa anunte ce-a patit si apoi s-a indepartat pe camp unde a incercat sa-si ia viata.

Drama s-a consumat chiar sub ochii colegilor politistului, care au ajuns la locul accidentului, chemati chiar de el. Medicii de pe ambulanta l-au gasit pe agent inca in viata.

Vecinii spun ca, in ultima vreme, omul parea coplesit de necazuri. Anchetatorii incearca acum sa afle intreaga poveste a colegului lor.

Politistul de 28 de ani este in acest moment tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor. Ultimul raport medical arata ca starea sa este foarte grava, iar sansele sale de supravietuire sunt extrem de mici. Sefii il descriu ca pe un bun profesionist care fusese chiar avansat la exceptional in urma cu doi ani, ca agent sef adjunct. Avea o relatie, fericita se parea, cu o politista cu care urma sa se casatoreasca in curand.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO