Pamela Anderson sare în apărarea bărbaţilor, în contextul scandalului #metoo


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 02 Martie 2018 19:59
Categorie: Stiri externe
pamela anderson

Pamela Anderson nu doreşte ca bărbaţii ''să aibă reţineri în a face primul pas'' în contextul scandalului sexual de la Hollywood, relatează Press Association.

Fosta vedetă a serialului Baywatch, în vârstă de 50 de ani, a fost criticată după ce a declarat că femeile care acceptă să intre singure într-o cameră de hotel cu unele persoane importante de la Hollywood ''ştiu în ce se bagă''.

''Evident, sunt alături de femeile cărora li s-au făcut avansuri sexuale nepotrivite şi îmi pare rău pentru ele, însă îmi pare rău şi pentru bărbaţi'', a declarat Pamela Anderson într-un interviu acordat emisiunii Life Stories, moderată de Piers Morgan.

''Am doi băieţi tineri şi întotdeauna mi-am făcut griji că o femeie i-ar putea acuza în mod fals de ceva şi să le distrugă astfel vieţile'', a adăugat vedeta.

''Prefer bărbaţii pasionali şi agresivi, care fac prima mişcare şi nu e de dorit ca ei să aibă reţineri în a face primul pas. Însă, evident, există şi persoane care merg prea departe'', a mai declarat Pamela Anderson.

În cadrul interviului, vedeta a fost întrebată despre momentul în care fostul său soţ, bateristul Tommy Lee, a lovit-o în timp ce îl ţinea în braţe pe unul dintre copiii lor, faptă pentru care el a fost condamnat la şase luni de închisoare, în 1998. ''A fost foarte urât. Nu m-am mai gândit demult la acest lucru dar da, a fost rău'', a spus ea.

Actriţa a fost întrebată şi despre o posibilă legătură amoroasă cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, însă ea a lăsat de înţeles că, deşi s-au aflat uneori împreună în acelaşi loc, acest lucru nu s-ar fi întâmplat. ''El a vrut ca eu să vin la inaugurarea lui să-i ofer flori... N-am făcut acest lucru. Evident că uneori ne-am aflat în acelaşi loc împreună'', a spus vedeta.

Pamela Anderson a avut şi un mesaj pentru femeile care, în opinia ei, sunt prea critice cu privire la propria imagine. ''Fetele sunt prea aspre cu ele însele. Cel mai sexy lucru pe care îl ai este încrederea în sine... Când eşti cu adevărat liberă în viaţă, corpul tău este mult mai atrăgător'', a spus fosta vedetă din Baywatch.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO