Ore de gimnastica printre exponatele Muzeului de Arta din New York. Cat costa o sesiune de aerobic de 45 de minute

Ultima actualizare: 21-02-2017 07:12
gimnastica muzeu

Pasionatii de sport din New York au avut parte de o sesiune de aerobic printre exponatele Muzeului de Arta de pe celebra artera Fifth Avenue. Initiativa apartine institutiei, iar biletele la evenimentul impartit in 16 sesiuni s-au vandut cat, ai clipi.

 

Imbracati in haine potrivite mai degraba pentru sala de sport sau pentru o plimbare prin parc, cateva persoane merg in pas alergator printre operele de arta expuse. Timp de 45 de minute grupul se opreste in fata unor capodopere pentru a face aerobic sau yoga.

"Am aflat despre acest eveniment dintr-un email, in urma cu cateva luni. Imediat am cumparat un bilet si m-am intrebat cum se va desfasura", spune o femeie.

Grupul de pana in 20 de persoane are un coregraf care are grija ca nimeni sa nu omita vreo miscare. O simpla sesiune de 45 de minute costa 75 de dolari, iar biletele s-au vandut imediat.

"Mi-a placut ca am fost aici inainte ca muzeul sa se deschida publicului. M-am distrat cu dansatorii, a fost interesant ca am avut muzeul doar pentru noi aproape o ora. Sunt foarte fericita ca am luat parte la aceasta sesiune", spune alta femeie.

Initial, organizatorii au propus 16 sesiuni de aerobic, desfasurate pe parcursul a mai multe saptamani, insa cererea a fost atat de mare, incat au fost nevoiti sa suplimenteze cu inca 10 sesiuni.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO