Orasul cu peste 3 milioane de suflete, dar pustiu. Imagini rare cu capitala Coreei de Nord filmate din spatiu. VIDEO

Ultima actualizare: 05-12-2016 07:21
Coreea de Nord

Imagini capturate de pe Statia Spatiala Internationala au dezvaluit ipostaze foarte rare si bizare cu capitala Coreei de Nord, Phenian.

Videoclipul, facut cu camera Iris, pe data de 30 mai, furnizeaza o perspectiva foarte rara, din spatele zidurilor ridicate de conducatori. Filmare arata un oras fara viata, fara trafic rutier si chiar fara pietoni, relateaza Daily Mail.

In imagini se pot vedea doar cativa oameni in perimetrul Palatului Kumsusan, loc care adaposteste trupurile liderilor decedati.

De asemenea, in filmare se disting cateva obiective, intre care Ambasada Chinei, un parc, stadionul Kim Il-Sung si Arcul de Triumf. Peste rau este Delfinariul.

Cei care au vizionat aceste imagini s-au aratat extrem de mirati ca un oras care totusi are 3,2 milioane de locuitori este atat de pustiu.

"Lumea are foarte rar ocazia sa vada ce se intampla cu adevarat dincolo de zidurile ridicate peste tot, in Coreea de Nord. Bineinteles, este mai usor sa observi aceste lucruri din spatiu", a scris Theras A. Gordon Wood pe blogul UrtheCast.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO