Operatiune de salvare inedita, in Statele Unite. Ce creatura a scos un golden retriever dintr-un lac

Dată publicare: 18-07-2017 08:28
Dată actualizare: 21-07-2017 07:11


Daca inainte isi iubea catelul, un american din Long Island are acum toate motivele sa-l si admire. Si asta pentru ca nu vezi in fiecare zi un caine salvand de la moarte un alt animal. Barbatul a pus mana pe telefon si a filmat isprava patrupedului sau.

Instinctul de golden retriever l-a facut pe Storm sa se arunce in lac, inainte ca stapanul lui sa-si dea seama ce se intampla. Abia apoi a vazut puiul de caprioara spre care inota grabit cainele lui. L-a tras pana la mal, dar nu s-a dezlipit de el nici dupa aceea.

Mark Freeley, stapanul cainelui: “A prins caprioara de ceafa si a inceput sa inoate spre mal. Apoi a inceput sa o impinga cu botul si sa traga de ea, probabil ca sa se asigure ca e bine.”

Ce nu se vede in imagini e ca, speriat de cainele care tocmai il salvase, puiul de caprioara a zbughit-o iar in apa. De data aceasta, stapanul si inca un om au intrat dupa caprioara in apa si au reusit sa o aduca la mal, abia dupa opt minute.

Caprioara a fost dusa la un adapost si primeste ingrijiri pentru rana pe care a capatat-o la un ochi in timpul dublei operatiuni de salvare.


VIDEO PROTVPLUS.RO