Obiectul pentru care un cuplu a răscolit tot gunoiul din oraș. Ce pierduseră cei doi

Ultima actualizare: 16-12-2019 09:30
gunoi
City council

Doi tineri din Australia au trecut prin clipe de groază când și-au dat seama că inelele lor de logodnă cu diamante, pe care le cumpăraseră pentru nuntă, au dispărut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al consiliului municipal din Stonnington, Jim Carden, cuplul a aruncat mai multe gunoaie la centrul de colectare a deșeurilor din Stonnington, după care cei doi au plecat liniștiți spre casă.

Ulterior, aceștia și-au dat seama că printre gunoaiele pe care le-au aruncat se aflau și inelele lor de logodnă, relatează CNN.

În acel moment au sunat în disperare la centrul de colectare, dar li s-a transmis să aștepte până dimineață.

După o noapte nedormită, s-au întors la primele ore ale dimineții cu planul să urmărească camionul care transportă deșeurile până la groapa de gunoi.

Norocul lor a fost că lucrătorii consiliului municipal au deschis camionul care conține 30 de tone de deșeuri și au localizat în cele din urmă sacul de gunoi roz al cuplului, în care se aflau inelele de logodnă.

Carden a transmis că recuperarea a reprezentat „un pic din magia Crăciunului” și i-a lăudat pe muncitori pentru că i-au ajutat pe cei doi.

„Ne bucurăm că am salvat câteva amintiri și din ce am înțeles au fost lucruri extrem de valoroase atât din punct de vedere financiar, cât și sentimental”, a spus el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO