O tânără din Marea Britanie, suspectă de coronavirus, imploră oamenii să stea în casă

Dată publicare: 22-03-2020 12:58
Dată actualizare: 22-03-2020 13:48


tanara din marea britanie

O tânără mamă din Marea Britanie a implorat oamenii să ia în serios distanțarea social, filmându-se în timp ce se chinuia să respire folosind o mască de oxigen, fiind suspectă de coronavirus, transmite Metro.co.uk

Ingé Kirsten începe filmarea cu un mesaj tulburător: ”Bună, am vrut doar să fac un videoclip despre (…)”, apoi tânăra se oprește din vorbit pentru a inhala oxigen și continuă: ”(…) cât de rău este de fapt. Pentru că știu că mulți oameni nu cred cu adevărat că este un virus grav sau ceva de genul acesta”.

Apoi a intrat în cadrul filmării și a explicat cum era respirația ei înainte de a contacta o formă gravă de tuse, adăugând: „Este absolut oribil”.

Tânăra a mai adăugat: „Sunt sigură că nimeni nu și-ar dori pentru ei sau pentru cei dragi să ajungă în poziția în care sunt eu acum, sau mai rău. Oamenii au impresia că sunt imuni la asta. Nimeni nu e”.

Ingé, care are afecțiuni cardiace, a mai spus că a fost bucuroasă că nu a asistat la momentele de panică care s-au probagat în magazinele alimentare, însă a spus că este recunoscătoare pentru persoanele care lasă pachete de îngrijire la ușa ei.

Sursa: metro.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO