O femeie a rămas blocată tot weekendul în liftul unui miliardar. Cum a fost găsită

Ultima actualizare: 29-01-2019 10:49
blocata in lift

O femeie a fost salvată după ce și-a petrecut weekendul închisă în liftul unei clădiri a miliardarului Warren Stephens, fondatorul Stephens INC, în cartierul Manhattan din New York, scrie BBC News.

 

Este vorba despre menajera unei familii bogate din New York.

Proprietarii locuinţei situate în Manhattan, care au fost plecaţi de acasă în weekend, au descoperit-o pe femeia rămasă blocată în ascensor după ce au revenit luni la imobil.

Clădirea este deţinută de Warren Stephens, patronul companiei financiare Stephens Inc, cu sediul în Little Rock, Arkansas, care, potrivit Forbes, este estimată la 2,6 miliarde de dolari.

Pompierii, care au salvat-o pe femeia prinsă între cel de-al doilea şi al treilea etaj, au aflat de la oamenii aflaţi la faţa locului, că rămăsese blocată de vineri, a precizat telefonic Chris Berke, purtător de cuvânt al departamentului de pompieri din New York. Autorităţile nu au dezvăluit numele femeii.

Frank Thomas, vicepreşedintele Stephens Inc, a precizat într-un comunicat că incidentul este anchetat şi că ''vor fi luate măsuri adecvate pentru a ne asigura că ceva asemănător nu se va mai întâmpla''.

"Angajata a fost considerată ca făcând parte din familia Stephens timp de 18 ani", a spus Thomas fără să dezvăluie identitatea femeii.

Starea de sănătate a angajatei este bună, au precizat cadrele medicale care au transportat-o la spital, a spus Berke.

Un inspector din cadrul Departamentului de Construcţii din New York s-a deplasat luni la imobil după ce a aflat că o persoană a rămas blocată în lift, dar nu li s-a permis accesul în clădire, a precizat într-un e-mail Abigail Kunitz, purtătoarea de cuvânt a agenţiei.

Departamentului de Construcţii i-a dat un avertisment proprietarului, deoarece nu a permis accesul inspectorilor, a mai precizat Kunitz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO