Motivul pentru care o pasageră a fost dată jos din avion. „Și-a băgat degetele în urechi”

Ultima actualizare: 08-05-2019 14:34
Pasagera avion
iStock

O femeie a fost dată jos dintr-un avion care zbura dinspre Wellington spre Auckland, Noua Zeelandă, după ce a refuzat să se uite la filmulețul în care erau prezentate măsurile de siguranță la bord.

După aceea, însoțitoarele de zbor au încercat să o determine să citească pliantul de prezentare.

Femeia, descrisă de ceilalți pasageri ca fiind „înstărită”, a ignorat îndemnurile repetate ale stewardeselor companniei Air New Zealand.

„A început filmulețul, iar însoțitoarea de zbor ne arăta pliantul cu măsurile de siguranță, însă femeia stătea cu nasul în cartea ei”, a povestit un pasager pentru Stuff.co.nz, citat de The Guardian.

Martorul a mai spus că femeia avea o geantă Louis Vuitton. După aceea, ea și-a deschis telefonul.

„Stewardesa i-a spus, răbdătoare: „Puteți, vă rog, să vă uitați ce se întâmplă? Pentru că stați chiar pe rândul cu ieșirea de ugență.” Însoțitoarea de zbor a fost foarte politicoasă, dar femeia și-a băgat degetele în urechi. Nu părea să îi pese”, a mai spus martorul.

Din cauza atitudinii pasagerei, zborul a fost amânat. Celelalte persoane din avion au rugat-o să fie atentă, însă ea a refuzat.

În cele din urmă, pilotul a decis ca femeia să fie dată jos din avion, „pentru că n-a reușit să se supună regulilor echipajului.”

„Poliția a așteptat la poartă, iar pasagera a fost obligată să se întoarcă în aeroport”, a spus un purtător de cuvânt al companiei Air New Zealand.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO