Miracol in Brazilia. A supravietuit dupa ce o tija de 2 metri i-a traversat creierul. FOTO


Ultimul update: Joi 01 Noiembrie 2012 12:09
Data publicarii: Sambata 18 August 2012 07:58
Categorie: Stiri externe
Brazilia

Caz incredibil in Brazilia. Un barbat de 24 de ani a supravietuit dupa ce o tija de metal de aproape doi metri i s-a infipt in cap, traversandu-i creierul.

Imaginile sunt socante. Pana si medicii sunt uluiti si spun ca tanarul a avut un noroc incredibil, pentru ca bara de metal nu i-a afectat niciun centru vital.

Tanarul de 24 de ani muncea pe santier, cand tija de metal de 1 metru si 82 de centimetri i-a cazut in cap, de la etajul cinci. Potrivit unor informatii din presa, tanarul purta casca de protectie, dar impactul a fost prea puternic pentru ca aceasta sa reziste.

''Bara de metal i-a lovit craniul prin partea posterior-laterala a creierului, a strapuns osul, a traversat tot creierul si a iesit prin partea din fata, printre ochi'', a declarat medicul care se ocupa de cazul lui.

Colegii lui Eduardo au chemat imediat ambulanta. Tanarul nu si-a pierdut cunostinta nicio clipa, iar medicii de la salvare spun ca i-a ajutat chiar sa tina tija nemiscata.

''Le-a spus doctorilor ca nu simtea nicio durere. Nimic, nimic. E incredibil'', a declarat sotia.

''Este uimitor ca a ajuns la spital constient si a putut sa-mi povesteasca ce i s-a intamplat'', a mentionat medicul.

Medicii au scos bara dupa o interventie de cinci ore. Si, la numai o zi dupa operatie, pacientul manca, avea memoria intacta si isi putea misca membrele. Asa ca doctorii care l-au ingrijit au toate motivele sa spere ca tanarul nu va ramane cu sechele.

De altfel, in Brazilia au mai fost alte doua cazuri asemanatoare in ultimii ani. Si amandoi pacientii au scapat fara sechele majore.

Sursa: Pro TV

Tags: accidente,

VIDEO PROTVPLUS.RO