Michael Schumacher a fost externat de la reanimare, a deschis ochii si raspunde la comenzi vocale

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02
Michael Schumacher

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher da semne reale de imbunatatire, dupa accidentul suferit la schi, reusind sa deschida ochii si sa raspunda la anumite comenzi vocale, dupa ce s-a aflat intr-o coma indusa.

Schumacher nu poate sa se miste inca, din cauza ca muschii sai nu au fost folositi o lunga perioada de timp, si, dupa o revenire din coma ar trebui sa invete iar activitati obisnuite de dinainte de accident, cum ar fi vorbitul sau scrisul, potrivit Bild.

Fostu pilot a fost externat din salonul de reanimare al spitalului din Grenoble si dus la terapie intensiva, unde ar trebuie sa urmeze un proces de reabilitare, cu ajutorul unui fizioterapeut.

Ameliorarea starii sale a fost confirmata oficial.

Anterior, agentul germanului a anuntat ca fostul campion de Formula 1 are momente in care da semne de luciditate si de trezire.

Citeste si: Michael Schumacher are momente in care se trezeste din coma. Anuntul de ultima ora al agentului sau

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul, aflat in faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble, a fost operat pana acum de doua ori la cap.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO