Mesaj de ajutor văzut din avion, într-o zonă cu crocodili. Ce au descoperit când au aterizat

18-04-2019 10:41


mesaj în noroi Australia

Un cuplu australian a fost salvat dintr-o zonă invadată de crocodili din nordul Australiei, după ce a declanșat un incendiu și a scris în noroi "AJUTOR", pentru a atrage atenția echipajelor de căutare.

Colen Nulgit, 20 de ani de ani, și iubita lui, Shantelle Johnson, 18 ani, au plecat de pescuit duminică, în Parcul Național Keep River, în Teritoriile de Nord. Este cunoscut faptul că toate căile navigabile din zonă sunt populate cu crocodili de apă sărată, relatează CNN.

Colen Nulgit a spus că mașina cu care erau s-a împotmolit în noroi și au rămas în zona respectivă peste noapte. ”A fost înfricoșător”, a spus tânărul.

În afara faptului că au îndurat frigul, cei doi tineri s-au temut că vor fi atacați de crocodili, pentru că în zona în care au rămas blocați au văzut nenumărate urme.

”Crocodilii de aici nu se tem de oameni, nu se tem de nimic. Orice e mâncare pentru ei”, a mai spus tânărul.

Seara târziu, când mama tinerei a văzut că cei doi nu s-au întors și nici nu pot fi contactați telefonic, a sunat la poliție.

Între timp, cei doi tineri s-au dus cât mai departe de apă, în speranța că nu vor da nas în nas cu crocodilii și au scris HELP (AJUTOR) cu litere uriașe, în noroi, sperând că mesajul va fi văzut dintr-un avion care ar fi putut să treacă prin zonă. La un moment dat, cei doi au aprins și un foc.

După apelul primit din partea familiei, Poliția din Kununurra a declanșat o operațiune de căutare, cu un avion pus la dispoziție de o companie locală. Tinerii au fost ușor de dipistat datorită mesajului scris în noroi. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO