Mărturia emoționantă făcută de soția lui Schumacher, cu prilejul aniversării fostului pilot

Ultima actualizare: 02-01-2019 12:44
Michael si Corinna Schumacher
Getty

Corinna, soția Michael Schumacher - care urmează să împlinească 50 de ani pe 3 ianuarie - a vorbit dificultățile prin care a trecut cuplul începând din 2013, de când fostul pilot german de curse a suferit o accidentare gravă.

 Într-un comunicat postat pe Facebook, Corinna Schumacher le-a transmis fanilor soțului ei că familia face „tot ce poate ca să îl ajute”, în condițiile în care el încă se recuperează ca urmare a gravului incident suferit în 2013 într-o stațiune din Franța, unde se schia, scrie Daily Mail.

„Suntem foarte fericiți să celebrăm a 50-a aniversare a lui Michael mâine, alături de voi. Vă mulțumim din suflet că putem face sta împreună. Drept cadou pentru el, împreună cu voi,Fundația Keep Fighting (n.r – Continuă să lupți) a creat un muzeu virtual. Aplicația oficială Michael Schumaher va fi lansată mâine, pentru ca noi toți să ne amintim de reușitele lui Michael. Aplicația are un alt scop: acela de a-i face dreptate și lui, dar și vouă, fanii, sărbătorindu-i realizarile. Sperăm să vă placă.

Michael ar trebui să fie mândru de ce a reușit, iar noi suntem la fel. De aceea ne amintim de succesul dobândit prin intermediul colecției private Michael Schumacher. Vrem să ne amintim și să îi celebrăm victoriile, recordurile.

Vreau să vă asigur că se află în pe mâini bune și facem tot ce putem, ca oameni, să-l ajutăm. Vă rog să înțelegeți că îi respectăm dorințele și păstrăm discreția în ceea ce privește subiecte delicate precum sănătatea sa. În același timp, vreau să vă mulțumesc și vă urez un 2019 cu sănătate și fericire.”

Familia face rar declarații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, precizând că este o chestiune ce ține de viața lor privată. După accident, a fost în comă timp de 6 luni. S-a trezit în aprilie 2014 și a fost transferat de la un spital din Grenoble într-o locație privată, unde îl îngrijesc 15 medici fizicieni.

Corina și Michael Schumacher s-au căsătorit în 1995 și împreună au doi copii: Gina-Maria, în vârstă de 21 de ani, și Mick – în vârstă de 19 ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO