VIDEO. Incendiu la o benzinarie, provocat de o soferita care a vrut sa ajunga prima la pompa

21-03-2012 18:04
Sursa: Mediafax

benzinarie

O adevarata tragedie era pe cale sa se intample intr-o benzinarie din Miami. Totul din cauza unei femei care si-a pierdut rabdarea asteptand la rand.

Plictisita, femeia s-a hotarat sa foloseasca o alta pompa, dar graba ei a produs un incendiu grav intr-o benzinarie din Miami.

"Incendiul a fost puternic, flacarile au ajuns pana la acoperis, care acum e complet negru. Jeep-ul a incercat sa depaseasca un Hummer si sa ajunga primul la pompa. Cred ca femeia care conducea Jeep-ul a pierdut controlul si a lovit pompa, apoi totul a luat foc", a spus managerul benzinariei, Thomas Lara.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere, doua femei ies speriate din Jeep, se intorc pentru a lua o poseta si pe urma se duc la adapost. Alti oameni care se aflau in benzinarie au inceput sa fuga. Una dintre angajatatele benzinariei, Carol Smith, a luat atitudine si a evitat o adevarata tragedie.

"A fost infricosator, foarte infricosator. Cand am vazut focul, primul meu impuls a fost sa ma duc sa opresc pompa. Apoi am incercat sa scot pe toata lumea afara din benzinarie. Am facut ce a trebuit sa fac. A fost infricosator, dar am facut ceea ce am fost pregatita sa fac", a declarat femeia.

Nimeni nu a fost ranit si, pana in prezent, femeia vinovata de accident nu a fost acuzata de autoritati.

 

Sursa: Mediafax, Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO