Ivana Trump: „Sunt prima soție, deci sunt Prima Doamnă”. Reacția Melaniei

11-10-2017 08:14

Atacurile şi disputele la Casa Albă nu mai sunt nimic nou, mai ales dacă vorbim de administraţia Trump.

De data aceasta, nu preşedintele e personajul principal ci Prima Doamnă.

Melania a ţinut să-i dea replica Ivanei Trump, prima soţie a lui Donald Trump, care, în glumă, a declarat că ea e, de fapt, Prima Doamnă a Statelor Unite.

Publicul american a urmărit zilele acestea confruntarea "prima soţie vs Prima Doamnă a Statelor Unite". "Lupta în haremul Trump", după cum a numit-o amuzat un internaut, a pornit de la o declaraţie făcută de prima soţie a preşedintelui.

Ivana Trump îşi promovează cartea autobiografică, "Raising Trump", prevestită de umoriştii americani încă de la divorţ.
Ivana a declarat într-o emisiune televizată că vorbeşte cu preşedintele cam o dată la două săptămâni.

Ivana Trump, prima soţie a lui Donald Trump: "Pot să sun direct la Casa Albă, dar nu vreau să o fac, fiindcă Melania e acolo şi nu vreau să o fac geloasă. Fiindcă eu sunt, practic, prima soţie Trump. Eu sunt Prima Doamnă, bine?"

Ceea ce s-a vrut a fi probabil o glumă inofensivă a provocat un răspuns pe un ton deloc glumeţ. Purtătorul de cuvânt al Primei Doamne a declarat că "Melania plănuieşte să-şi folosească titlul şi rolul pentru a ajuta copii, nu pentru a vinde cărţi." Iar declaraţia Ivanei a descrisă că având simplul scop de a "obţine atenţia publicului în propriul beneficiu".

Ivana şi-a amintit cu această ocazie şi de divorţul din urmă cu un sfert de secol.Ivana Trump, prima soţie a lui Donald Trump: "Donald în timpul divorţului a fost foarte rău."

Acum că apele s-au tulburat, nu le-ar strică nici celor două doamne Trump, fosta şi actuală, să împartă o pizza şi să facă schimb de secrete despre cel mai puternic om de pe glob, scrie presă americană.

Ivana Trump, prima soţie a lui Donald Trump: "Dacă eşti bun cu el, se poartă minunat cu ţine. Dacă eşti rău cu el, eşti mort."


VIDEO PROTVPLUS.RO