India: 7 elefanti au fost omorati de tren incercand sa-si ocroteasca puii

Ultima actualizare: 19-10-2012 00:33
elefanti

O turma de elefanti a fost zdrobita de un tren de mare viteza, in India, dupa ce pachidermele au incercat sa-si salveze puii prinsi intre liniile de cale ferata.

Animalele au fost zdrobite de un tren marfar care circula cu mare viteza. Cinci dintre elefanti au fost ucisi pe loc  miercuri noaptea, in timp ce alti doi a murit joi dimineata din cauza ranilor foarte grave, scrie BBC News.

Turma de elefanti trecea peste cale ferata, intr-o padure, cand cei doi pui din grup s-au intepenit intre sinele de cale ferata.

Intr-un gest de sacrificiu suprem, adultii nu i-au lasat si s-au pus in fata trenului care se apropia.

Animalele au fost lovite in plin si nu au avut nicio sansa.

Circulatia trenurilor pe calea ferata care leaga localitatea New Jalpaiguri cu Assam a fost suspendata si astazi pentru ca o alta turma de elefanti ii pazea pe cei morit si raniti, au precizat autoritatile.

Cu trei luni in urma a avut loc un accident asemanator, cand un elefant a fost ucis de un tren, aproape de locul tragediei de acum.

Desi padurarii din zona au solicitat de nenumarate ori oficialilor de la caile ferate sa introduca limite de viteza pentru trenuri, nu s-a luat inca nicio masura.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO