Un american s-a filmat în timp ce lingea mai multe ambalaje dintr-un supermarket

Dată publicare: 25-03-2020 11:08
Dată actualizare: 25-03-2020 11:49


barbat linge alimente

Un bărbat din Warrenton, Virginia, SUA s-a filmat în timp ce lingea mai multe ambalaje dintr-un supermarket, transmite Mirror.co.uk.

Cody Pfister, în vârstă de 26 de ani a postat clipul pe internet cu mesajul: „Cine se teme de coronavirus?”. Poliția a anunțat că l-a arestat pe individ, fiind acuzat că a generat teroare.

Departamentul de poliție din Warrenton a confirmat că bărbatul era un rezident local și a spus că a fost luat în arest.

Referindu-se la multiplele plângeri pe care le-au primit, polițiștii au adăugat: „Luăm aceste plângeri foarte în serios și dorim să le mulțumim tuturor celor care au raportat videoclipul, pentru ca problema să poată fi rezolvată”.

Incidentul se întâmplă în contextul în care Donald Trump a declarat recent că are ca obiectiv stoparea interdicțiilor din SUA în mai puțin de trei săptămâni, în ciuda temerilor că ar putea deveni țara cea mai grav lovită, deoarece cazurile continuă să crească.

Organizația Mondială a Sănătății a informat că SUA ar putea deveni noul epicentru al coronavirusului în urma unei „accelerații foarte mari” în numărul cazurilor care se ridică la aproximativ 40% din infecțiile globale.

Italia este în prezent cea mai grav lovită țară cu peste 6.800 de morți și aproape 70.000 de pacienți confirmați, depășind China săptămâna trecută, unde peste 3.200 de persoane au murit.

 

 

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO