Un incident violent a fost filmat la metroul din Munchen, in Germania. Mai multi tineri imigranti au atacat doi pensionari germani, care au incercat sa sara in ajutorul unei femei agresate de refugiati, in plina zi.

Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un calator, in metrou, in Munchen. In momentul in care o femeie a inceput sa fie hartuita de un grup de imigranti, cativa pensionari au sarit in ajutorul femeii, insa barbatii au devenit violenti si au inceput sa ii imbranceasca si sa ii loveasca pe pensionari.

Tom Roth, barbatul care a urcat clipul pe Facebook, a spus ca bataia a pornit dupa ce femeia a respins avansurile unuia dintre solicitantii de azil, conform Daily Mail.

"S-a intamplat in mijlocul zilei, in centrul Munchen-ului. M-am asezat in fata unei tinere, iar in spatele meu erau patru locuri pe care stateau mai multi refugiati. Unul dintre ei a intrebat-o ceva pe tanara, apoi barbatul si-a pus mana pe ea. In acel moment, femeia s-a retras si s-a uitat in directia mea. In timp ce metroul mergea, barbatul a izbit cu pumnul geamul, lucru care a atras atentia celorlalti pasageri. Mai multi barbati i-au cerut sa inceteze, iar unul dintre refugiati l-a atins pe cap, batjocoritor pe unul dintre barbatii mai in varsta. Atunci, lucrurile au degenerat. Cand am ajuns in statie, am vrut sa sun la politie, insa nu am mai facut-o, deoarece mi-am amintit ca mai multi prieteni mi-au zis ca politia le spune victimelor ca nu pot face nimic" a mai povestit barbatul conform Daily Mail.