Un roman a murit in Italia, dupa ce a fost injunghiat intr-o parcare

Ultima actualizare: 11-07-2012 08:06

Romanul avea 35 de ani. Se pare ca la mijloc a fost vorba despre o disputa intre bande rivale din orasul Arezzo. La scurt timp dupa atac, un alt roman de 28 de ani a fost si el agresat de indivizi inarmati cu bastoane si cutite, in aceeasi localitate.

Tanarul a fost operat, insa ramane in stare grava. Carabinierii cred ca este vorba despre o reglare de conturi intre bandele de romani si albanezi implicate in activitati ilegale.

Nu este singurul caz de violenta in care au fost implicati si romani. Maricica Hahaianu, o asistenta medicala in varsta de 32 de ani, a fost batuta, pe 8 octombrie, in statia de metrou Anagnina (Roma) de italianul Alessio Burtone, in varsta de 20 de ani.

O discutie mai aprinsa a degenerat, iar italianul i-a dat un pumn romancei, care a cazut si s-a lovit cu capul de beton. Femeia a fost transportata de urgenta la Spitalul Casilino din Roma si a fost supusa unei interventii chirurgicale. La un moment dat, romanca iesise din coma, dar starea ei era in continuare foarte grava.

Vineri dimineata, medicii italieni anuntasera ca romanca in varsta de 32 de ani intrase in coma ireversibila, avand "edem cerebral grav". Pe 15 octombrie, Maricica a murit. Alessio Burtone risca pana la 18 ani de detentie pentru omor prin imprudenta

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO