Imaginile care te vor convinge sa nu te iei la intrecere cu taurii. Atentie, continut grafic


Ultimul update: Marti 16 Iulie 2013 07:03
Data publicarii: Sambata 13 Iulie 2013 16:00
Categorie: Stiri externe

Festivalul San Fermin, unde oameni se lupta timp de 8 zile cu cate 6 tauri pe zi, eliberati pe strazi este una dintre cele mai violente traditii spaniole. Imaginile de mai jos o dovedesc. Atentie urmeaza imagini care te pot afecta emotional!

Daca in a sasea zi a festivalului un american si doi spanioli au aflat pe propria piele ce se poate intampla daca te lasi fugarit de un taur furios, ieri zeci de persoane au fost ranite intr-o busculada produsa la intrarea in arena, la capatul uneia dintre traditionalele curse cu tauri.

Un adolescent spaniol de 19 ani a fost spitalizat in stare foarte grava, dupa ce a fost strivit in busculada in care au fost implicati oameni si tauri. Un barbat de 28 de ani din Irlanda a fost ranit in zona pieptului, dar nu este in pericol vital.

In total, 23 de persoane au fost transportate la spital in urma incidentului. Printre raniti se numara si un american in varsta de 35 de ani.

Busculada a avut loc la intrarea in arena, in timp ce sute de barbati alergau in fata taurilor. Zeci de participanti la cursa au ramas blocati la intrarea in arena din cauza unei porti care s-a inchis brusc din cauza multimii. Astfel, grupul de oameni a ramas blocat, numeroase persoane fiind strivite sau impunse de tauri. Busculada a durat aproximativ doua minute.

Cele mai "spectaculoase" incidente s-au petrecut pe 11 iulie cand un tanar de 31 de ani a fost de doua ori impus in zona genitala de un taur furios.

VIDEO PROTVPLUS.RO