Imagini în premieră cu El Chapo în lacrimi și speriat de ce îl așteaptă în SUA. VIDEO


Ultimul update: Joi 14 Februarie 2019 13:21
Data publicarii: Joi 14 Februarie 2019 12:53
Categorie: Stiri externe

Imagini în premieră cu El Chapo în lacrimi au fost dezvăluite de Departamentul american de Justiție, după anunțul verdictului în procesul de la Tribunalul din Brooklyn.

Marți, un juriu format din 12 persoane a decis că şeful temutului cartel al drogurilor Sinaloa din Mexic, Joaquin Guzman, este vinovat pentru toate cele zece capete de acuzare, printre care trafic de droguri.

După anunțarea verdictului, Departamentul american de Justiție a dat publicității, în premieră, imagini cu El Chapo plângând în momentul în care a ajuns în Statele Unite, după ce a fost expulzat în 2017, scrie The Sun.

Guzman a fost expulzat în Statele Unite în ianuarie 2017, la doar o zi după ce Donald Trump a preluat președinția. El fusese arestat în 2016 în Mexic, după două evadări spectaculoase din închisorile mexicane.

În schimb, la anunțarea verdictului, marți, la Tribunalul din Brooklyn, El Chapo nu a avut nicio reacție. De abia după ce jurații au părăsit sala, El Chapo a zâmbit și i-a făcut cu mâna soției sale, aceasta din urmă transmițând la final că ”se simte bine”.

Sentința va fi anunțată oficial pe 25 iunie, traficantul de 61 de ani riscând închisoarea pe viaţă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Cine este femeia care i-a rămas loială lui El Chapo până la final: “Îl admir ca om”
Secretele procesului lui El Chapo. Celebrul narcotraficant ”Chupeta” l-a turnat
Reacția lui El Chapo după ce și-a aflat verdictul pentru cele zece capete de acuzare
VIDEO PROTVPLUS.RO