Hrana din inchisoare l-a lasat fara organe genitale

21-11-2008 00:00


Hrana din inchisoare l-a lasat fara organe genitale

Un detinut din Washington a fost mutilat, dupa ce a primit hrana proasta in perioada de detentie, dezvoltand astfel o bacterie care i-a mancat penisul si un testicul.


Charlie Manning, un american in varsta de 61 de ani, a fost inchis pentru 13 luni, dupa ce s-a imbatat si s-a luat la bataie cu vecinul sau. Saracul om nici n-a banuit ce urma sa i se intample.

Totul a inceput cu o simpla raceala. Insa, barbatul a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Medicul inchisorii a pus boala acestuia pe seama unor reactii adverse la medicamentele administrate, insa prizonierul dezvoltase o infectie interna, numita fasciita necrozanta. Bacteria s-a intins in zona pelviana si i-a distrus penisul si un testicul.

Dupa ce a fost despagubit de inchisoare cu 300.000 de dolari, pentru ca nu a primit ingrijirea medicala corespunzatoare, Charlie Manning s-a intors in rulota sa din Lake Cushman, Washington.

"A fost un cosmar. Am zis sa ma multumesc cu banii astia, pentru ca vreau sa uit de toate astea. E ireal. Povestea asta e ca ceva de pe Marte", a declarat barbatul pentru The Seattle Times Monday.


Sursa: Alina Alexandru

VIDEO PROTVPLUS.RO