Gestul soției lui Donald Trump când a fost luată de mână de către acesta

Ultima actualizare: 15-01-2020 11:51

În plin conflinct cu Iranul, Casa Albă vrea să mai devieze de la subiect. Unul dintre membrii echipei de comunicare ai lui Donald Trump a postat pe Twitter o poză cu Casa Albă, anunţând prima ninsoare din acest an.

Numai că afară erau de fapt în jur de 12 grade Celsius, aşa că internaţii au taxat gestul necugetat.

În plus, ziua nu a fost una tocmai bună nici pentru liderul Statelor Unte.

Acesta s-a aflat alături de soţia sa la un eveniment sportiv din New Orleans, dar Melania a părut deranjată că Trump o ţine de mână.

Donald Trump şi soţia lui, Melania au păşit încrezători pe stadionul din New Orleans.

Deşi fanii l-au primit cu braţele deschise, Melania nu a părut tocmai bucuroasă că se află alături de preşedintele american.

În timp ce se intona imnul Statelor Unite, Trump a luat-o de mână pe Melania, dar aceasta a părut să respingă gestul soţului ei.

Comentariile nu au întârziat să apară pe reţelele de socializare, unii internauţi spunând că "indiferent ce ar face, liderul de la Casa Albă ajunge la mâna Melaniei".

Tot pe internet a fost comentată de-a fir a păr o altă gafă, de această dată a staf-ului şefului american. Mai exact, o postare pe Twitter care anunţa prima ninsoare la Casa Albă.

Asta în timp ce meteorologii spuneau răspicat că la Washington vor fi de fapt 19 grade Celsius, adica 67 de grade Fahrenheit.

Aşa că, în mediul online au curs replicile. Unul dintre comentatori a spus că în oraşul Baltimore, aflat la nici o oră de Washington, oamenii poartă pantaloni scurţi, iar în casă trebuie să dea drumul la aerul condiţionat.

Oficialii Casei Albe au făcut publică postarea în zorii zilei, când afară erau 12 grade Celsius, lucru observat şi de internauţi, care i-au întrebat scurt şi la obiect dacă mai au un alt subiect despre care vor să mintă.

Ninsese cu adevărat în zonă, dar săptămâna trecută, aşa că fotografia era oarecum expirată. Şi nu a fost prima dată când Casa Albă şi preşedintele însuşi o dau în bară cu predicţiile meteorologice.

Donald Trump: „Dumnezeu şi-a aplecat privirea asupra noastră şi a spus că nu va lăsa ploaia să se abată asupra discursului meu.”

Reporter emisiune TV: „Nu-i adevărat! De fapt a plouat chiar în timp ce tu (Trump) vorbeai. Tocmai de aceea soţia ta avea o umbrelă în mână, iar oamenii aflaţi în jurul tău aveau pe ei pelerine de ploaie.”

Iar gafa de acum internauţii o numesc cea mai prostească minciună a lui Trump în 2020.

Jeanne Moos, corespondent CNN: „Noi bănuim în proporţie de 70 la sută că postarea Casei Albe de pe Twitter a fost făcută în mod accidental.”

În timp ce unii comentatori din mediul virtual spun că aşteaptă să le fie comunicate lucruri mai importante, cum ar fi conflictul cu Iranul, alţii continuă în aceeaşi notă de ironie, notând că de fapt, în poza cu Casa Albă, apar urme de cenuşă ale Constituţiei americane.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO