Gestul de compasiune al unei chelnerițe pentru un bătrân neajutorat, răsplătit cu o bursă de studii

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Chelnerita din SUA
Facebook/Laura Wolf

O adolescentă din Texas a fost răsplătită cu o bursă de studiu la universitate, după ce a fost fotografiată în timp ce îi porționa cina unui bărbat de 78 de ani, care nu a putut să facă asta singur.

Evoni Williams, în vârstă de 18 ani, este chelneriță la un local din orășanul texan La Marque, unde lucrează ca să strângă bani să meargă la universitate. În timpul turei sale, un bătrânel a venit să mănânce. Când i-a fost adusă mâncarea, un client a atenționat-o pe Williams că bătrânul nu prea poate să își taie mâncarea, informează The Independent.

Astfel, tânăra chelneriță a sărit în ajutorul bărbatului. Momentul a fost surprins de o clientă, care a postat fotografia pe rețelele de socializare.

„Nu îi știu numele, dar am auzit că acest bărbat în vârstă i-a spus că mâinile nu prea îl mai ajută. Omul se chinua să respire. Fără ezitare, ea i-a luat farfuria și a început să-i porționeze mâncarea. Sunt recunoscătoare că am asistat la un asemenea act de compasiune la începutul zilei, în timp ce totlul în lume pare atât de negativ. Dacă am fi toți ca această chelneriță...”, a scris Laura Wolf pe Facebook.

Postarea a devenit virală pe rețelele de socializare, iar multe persoane s-au oferit să o ajute pe tânără. Gestul acesteia nu a trecut neobservat nici de Universitatea din sudul Texasului, care i-a acordat o bursă de 16.000 de dolari, ceea ce îi va permite să studieze administrarea afacerilor la universitate.

La rândul său, primarul din La Marque a declarat ziua de 8 Martie drept ziua „Evoni ”Nini” Williams Day”, în onoarea acesteia.

„Am primit propria mea zi. E ceva ce aș face de fiecare dată”, a spus tânăra, complet emoționată

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO