Francois Hollande s-a intalnit cu Papa Francisc. Presedintele francez a evitat discutiile despre viata personala

Ultima actualizare: 28-01-2014 07:03

Presedintele Francois Hollande s-a intalnit cu Papa Francisc la Vatican. Nu a simtit nevoia sa se caiasca si sa faca marturisiri legate de viata sa amoroasa.

 

Dupa intalnirea cu Papa Francisc, presedintele Francois Hollande a tinut o scurta conferinta de presa. Nu a facut insa nicio referire la scandalul din jurul vietii sale amoroase.

Francois Hollande, presedintele Frantei: "Primul subiect pe care l-am discutat cu Papa Francisc a fost cel referitor la Africa, mai exact la situatia din Africa Centrala, unde exista riscul unui conflict religios."

Prezenta lui Francois Hollande la Vatican nu a fost lipsita de incidente. Cu doar cateva ore inainte de sosirea sa, o bomba artizanala de mici dimensiuni a fost detonata in apropierea sediului unei fundatii franceze.

Din fericire nimeni nu a fost ranit, dar cateva geamuri ale cladirii au fost spulberate. Trei masini aflate in apropiere au fost si ele avariate.

Intre timp, iubita oficiala a liderului de la Elysee, isi reia atributiile.

Velerie Trierweiler ar putea merge la inceputul saptamanii viitoare in India, pentru a lua parte la un eveniment caritabil.

Valerie, in varsta de 48 de ani, a parasit in urma cu cateva zile spitalul in care s-a internat, dupa ce in presa au aparut informatii despre presupusa relatie amoroasa dintre Francois Hollande si actrita Julie Gayet.

Potrivit Daily Mail, prima doamna ar fi ajuns aici, dupa ce in timpul unei crize de nervi a distrus biroul presdintelui.

Pagubele s-ar ridica la suma de 3 milioane de euro. Printre comorile nationale spulberate de cea poreclita "Rotweillerul" s-ar numara si un vas de portelan din timpul regelui Ludovic al 16-lea.

Tot raul spre bine, pentru o companie care produce casti de motocicleta cel putin. Modelul purtat de Hollande in poza care ii dovedeste infidelitatea se vinde ca painea calda. Un reprezentant al companiei a tinut chiar sa ii multumeasca public presedintelui pentru ca a purtat acea casca in timp ce isi vizita presupusa amanta.

Presedintele Frantei a spus ca va clarifica situatia sa amoroasa inainte de 11 februarie, data la la care are programata o vizita in Stale Unite. In mod normal, in aceasta deplasare ar urma sa fie insotit de iubita sa Valerie Trierveiller.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO