Fotografia care i-a distrus unui barbat relatia. Motivul pentru care a fost parasit de iubita

Ultima actualizare: 26-10-2015 07:29
Matthew Hannibal

Un barbat din Australia sustine ca a fost parasit de iubita dupa ce Mastercard a publicat pe Facebook o fotografie care-l surprindea in tribune la Campionatul Mondial de rugby din Anglia.

Australianul Matthew Hannibal i-a spus iubitei sale ca pleaca in Londra in interes de serviciu, insa a fost dat de gol de Mastercard care a publicat pe Facebook o imagine in care barbatul sarbatorea in tribune, la Campionatul Mondial de Rugby, organizat in Anglia.

Suparata ca l-a mintit, iubita i-a dat papucii barbatului care a povestit totul pe pagina de Facebook a Mastercard, relateaza Daily Mail.

"Draga MasterCard, iti multumesc ca ai publicat fotografia care ma infatisa in tribune la Campionatul Mondial de Rugby 2015. Din pacate, i-am spus prietenei mele ca plec la Londra pentru "afaceri" iar acum sunt singur" a relatat barbatul pe pagina de Facebook, unde a cerut compensatii financiare din partea companiei.

Mastercard, unul dintre sponsorii principali ai turneului, i-a raspuns tot pe Facebook: "Ne pare rau ca gestul nostru a dus la un asemenea eveniment. Ca sa te ajutam sa te impaci cu iubita ta, ne oferim sa va organizam o cina romantica."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO