FOTO. Cum arăta dormitorul improvizat în care a murit Maradona. Nu avea o baie normală

Ultima actualizare: 03-12-2020 11:07
Dormitorul lui Maradona
Clarin

Diego Maradona și-a petrecut ultimele zile din viață într-un dormitor înghesuit, improvizat la parterul unei case închiriate, potrivit unor imagini publicate de presa din Argentina.

După ce a fost externat din spital la mijlocul lunii noiembrie, Maradona a fost dus la o casă din Tigre, închiriată de fiica sa Jana.

Rudele îi amenajaseră un apartament luxos la etaj, însă fostul fotbalist se deplasa cu dificultate și nu putea să urce scările. În cele din urmă, Maradona a fost cazat într-un dormitor improvizat într-o cameră unde fusese înainte o sală de jocuri, la parterul imobilului, scrie Clarin.

Vezi mai multe imagini AICI.

Tot pentru că nu putea să se deplaseze prea mult, rudele i-au amplasat în această cameră improvizată și un scaun de toaletă ortopedic. 

Avocatul lui Maradona, Matias Morla, care a plătit chiria pentru imobil până pe 31 ianuarie 2021, spune că fostul fotbalist nu a fost cazat în condiții precare, așa cum a scris presa argentiniană.

"Avea vedere la lac. Camera nu era atât de mică. Și la etaj mai erau încă patru camere, una cu o baie privată", a declarat Morla.

Percheziții la locuința psihiatrului care l-a tratat pe Maradona

 

Autorităţile argentiniene au dispus, marţi, percheziţionarea casei şi a cabinetului psihiatrului care l-a tratat pe Diego Maradona, în cadrul anchetei care investighează cauzele morţii fostului fotbalist, informează marca.com.

Ancheta a fost autorizată de judecător pentru a clarifica posibila implicare a psihiatrului Agustina Cosachov în moartea argentinianului.

Vorbind la canalul TN, avocatul psihiatrului, Vadim Mischanchuk, a declarat că aceste percheziţii sunt "măsuri de rutină", în toate cazurile legate de malpraxis profesional, în care obiecte precum telefoanele mobile şi computerele sunt colectate pentru a "reconstrui" istoricul medical al pacientului.

"Clientul meu este calm în ceea ce priveşte deciziile medicale pe care le-a luat", a spus avocatul, adăugând că, marţi după-amiază, se va întâlni cu reprezentanţi ai Parchetului.

Maradona, care fusese internat la începutul lunii trecute la două unităţi sanitare, suferind de anemie, deshidratare şi având un hematom la creier, pentru care a fost operat în cele din urmă, a murit din cauza unui stop cardiac într-o casă de la periferia oraşului Buenos Aires.

Fostul fotbalist a fost externat de la clinica Olivos, în care a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe creier la 11 noiembrie, şi din acel moment până la deces a locuit într-o casă din interiorul unui complex privat.

Maradona a decedat, la 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO