Fiica oligarhului rus, care a ucis 5 oameni într-un accident, a plâns la proces

Ultima actualizare: 29-10-2017 21:20
Alyona Zaitseva
Facebook.com

Alyona Zaitseva, fiica unui oligarh rus, care a ucis cinci persoane în urma unui accident rutier, a fost arestată preventiv pentru două luni.

Carnagiul a avut loc miercuri, în oraşul ucrainean Kharkov, unde tânăra de 20 de ani a izbit cu maşina mai mulţi pietoni, care se aflau pe un trotuar. Cel puţin cinci persoane au fost ucise, iar peste zece au fost rănite, potrivit Daily Star

Zaitseva a plâns în celula ei, după ce apelul tatălui său de a compensa victimele şi familiile lor a fost respins de instanţă. Conform informaţiilor din instanţa, Tribunalul din Kharkov a decis ca, deşi a negat iniţial, tânăra a consumat cannabis, în urmă testului antidrog.

Fiica oligarhului a plâns la startul procesului, a cărui decizie ar putea să o trimită în spatele gratiilor timp de 10 ani. Ea a declarat: “Îmi pare rău pentru situaţia creată şi pentru faptul că oamenii au suferit. Asta mă îngrijorează cel mai mult. Sper că familiile victimelor le vor permite părinţilor mei să îi ajute. Toate gândurile mele merg către ei”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO