Facea scuba diving si s-a indepartat prea mult de barca. Ce a urmat dupa ce barbatul s-a trezit inconjurat de rechini

Ultima actualizare: 26-05-2016 07:23
rechin

Randy Fales, un barbat de 68 de ani din Florida, facea scuba diving la 27 de kilometri in larg. Omul s-a pierdut de barca sa si cand a incercat sa iasa la suprafata a constatat ca doi rechini ii dau tarcoale.

Randy a fost nevoit sa stea doua ore in apa, pana ce o alta ambarcatiune i-a venit in ajutor. Barbatul a fost gasit la cinci kilometri distanta fata de barca sa.

In tot acest timp, fata lui Randy, aflata la bordul salupei, incerca cu disperare sa dea de tatal ei. Tanara a explicat intreaga situatie intr-o postare pe contul sau de Instagram.

Inainte de a se scufunda, barbatul a pus un semn legat de un recif pentru a putea fi gasit, doar ca sfoara cu care era legat s-a rupt, jalonul a inceput sa pluteasca in deriva, iar barca a plecat dupa el.

Dupa jumatate de ora, vazand ca Randy nu iese la suprafata, femeia a inceput sa se ingrijoreze. A incercat sa transmita un semnal SOS prin radio, dar ghinionul a facut ca acesta sa se defecteze. A reusit totusi sa contacteze un preten care a sunat la numarul de urgenta, Paza de Coasta fiind alertata.

Din fericire, ziua s-a incheiat cu bine, iar cei doi s-au reunit. "M-am simtit ca intr-un film de la Hollywood, am fost foarte bucuros sa vad barca de salvare." a declarat Randy, conform The Telegraph. El a mai spus ca unul dintre rechini avea peste doi metri lungime.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO