"Este un porc si flagrant de prost". Discursul dur cu care Robert De Niro l-a atacat pe Donald Trump

Dată publicare: 08-10-2016 18:31
Dată actualizare: 11-10-2016 07:21


Donald Trump este "un porc" "flagrant de prost", un " farseur " si "un dezastru pentru aceasta tara". Sunt doar cateva dintre cuvintele dure pe care Robert De Niro le foloseste pentru a-l ataca pe candidatul republican la presedintie.

Este a doua oara cand legendarul actor il denunta pe Trump, dupa ce, acum cateva luni, a spus ca este "nebun de legat" si l-a comparat cu personajul sau din Taxi Driver.

“Este flagrant de prost. Este un lenes, un caine, un porc. Un mincinos, un farseur, un idiot care nu stie despre ce vorbeste, nu isi face temele, nu ii pasa, crede ca poate insela societatea, nu isi plateste taxele. Este un idiot, dupa cum a spus-o cel mai bine Colin Powell, un dezastru national, este o rusine pentru aceasta tara. Ma infurie atat de tare ca tara a ajuns in acest punct, ca acest nebun, acest clovn a ajuns atat de departe. Spune ca le-ar da oamenilor un pumn in fata. Ei bine, eu i-as da lui un pumn in fata.

Acesta este omul pe care ni-l dorim ca presedinte? Nu prea cred. Ceea ce ma intereseaza pe mine este directia in care se indreapta aceasta tara. Si sunt foarte, foarte ingrijorat ca s-ar putea indrepta in directia nepotrivita cu cineva ca Donald Trump. Daca iti pasa de viitorul tau, voteaza pentru acest viitor"


VIDEO PROTVPLUS.RO