Ducele de Westminster, unul dintre cei mai bogati barbati din lume, a murit dupa un atac de cord. La cine ajunge averea sa

Dată publicare: 10-08-2016 09:24
Dată actualizare: 13-08-2016 03:14


Gerald Cavendish Grosvenor

Miliardarul britanic Gerald Cavendish Grosvenor, duce de Westminster, a murit marti la varsta de 64 de ani, a anuntat o purtatoare de cuvant a familiei acestuia, citata de AFP.

"El a fost adus la spital de la proprietatea sa Abbeystead House, din comitatul Lancashire (nord-vestul Angliei), unde i se facuse brusc rau", a completat aceasta, fara a preciza de ce boala suferea miliardarul.

Potrivit Daily Mail, ducele - a treia persoana ca avere din Marea Britanie - a suferit un atac de cord. Averea sa de 10 miliarde de dolari ii revine fiului sau, in varsta de 25 de ani.

Ducele de Westminster si familia sa ocupa locul 68 pe lista miliardarilor intocmita de revista economica americana Forbes, cu o avere de 10,8 miliarde de dolari.

Potrivit AFP, familia Grosvenor are legaturi cu familia regala britanica. Unul dintre cei patru copii ai ducelui, Hugh Grosvenor, este nasul Printului George, primul copil al printului William si al sotiei sale, Catherine.
 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO