Donald Trump, Revelion de lux, în Florida. Răspunsul la amenințarea lui Kim Jong-un


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 01 Ianuarie 2018 18:20
Categorie: Stiri externe

Întrebat de reporteri cum răspunde la ultimele ameninţări lansate de Kim Jong-un, preşedintele american a răspuns: "vom vedea".

Donald Trump s-a despărţit de 2017 cu o petrecere somptuoasă, la resortul de lux pe care îl deţine în Florida. Cum era de aşteptat, a prezis un 2018 "extraordinar", cu burse avântate şi companii care vor reveni în Statele Unite, după ce şi-au mutat producţia în străinătate.

Preşedintele american a venit la petrecere cu prima doamnă, Melania, şi cu fiul lor, Barron. Li s-au alăturat fiica lui Trump, Ivanka, şi ginerele, Jared Kushner, dar şi ceilaţi fii - Eric Trump şi Donald Trump Jr.

”Cred că trebuie să intraţi înăuntru, să le faceţi câteva poze invitaţilor. Avem nişte invitaţi minunaţi” - a fost invitația lui Trump pentru presă.

Şi mulţi! A fost aglomeraţie la petrecere, şi - ca o gazdă bună - preşedintele Trump s-a amestecat printre invitaţi şi a încercat să schimbe câteva cuvinte cu fiecare.

Întrebat de reporteri cum va fi anul nou, Trump a făcut risipă de superlative:

”Vom avea un an grozav. Un 2018 fantastic. Cred că bursele vor continua să crească şi în continuare companiile vor reveni în ţara noastră.

Mesajele prezidenţiale de pe Twitter continuă, se pare, în cascadă, dar preşedintele a fost împăciuitor la început de an. Dincolo de referirile la chestiuni economice, Trump le-a urât un an nou fericit "prietenilor, susţinătorilor dar şi duşmanilor".

Avertismentul lui Kim Jong-un pentru Donald Trump, de Anul Nou: „Butonul nuclear a fost întotdeauna pe biroul meu!”
VIDEO PROTVPLUS.RO