Donald Trump Jr., fiul președintelui american, infectat cu Covid-19. În ce stare este

Ultima actualizare: 21-11-2020 07:29
Donald Trump Jr.
Getty

Fiul preşedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 săptămâna aceasta, deşi nu prezintă simptome, potrivit purtătorului său de cuvânt, informează Reuters.

„Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi este în carantină la cabana sa de la aflarea rezultatului. A fost complet asimptomatic până acum şi urmează toate orientările medicale pentru COVID-19 recomandate”, conform sursei citate.

Donald Trump Jr deţine o cabană în partea de nord a statului New York unde îi place să meargă, de obicei, pentru a pescui în râul Delaware. El şi fratele său Eric sunt co-proprietarii unei rezervaţii de vânătoare de 70 de hectare pe care o folosesc şi ca poligon de tir privat, potrivit Daily Mail.

Andrew Giuliani, fiul avocatului personal al preşedintelui, Rudy Giuliani, a declarat de asemenea vineri că a primit un rezultat pozitiv la testul COVID-19.

Cine e Donald Trump Jr., primul fiu al președintelui american

 

Primul fiu al lui Donald Trump și al primei sale soții, Ivana Trump, s-a născut în data de 31 decembrie 1977.

În prezent, Donald Jr. este un susținător acerb al tatălui său și participă activ la campania electorală pentru realegerea lui Donald Trump.

În afară de implicarea în politică, Trump Jr. este vicepreședinte executiv al Trump Organisation și se află la conducerea companiei, alături de fratele său mai mic, Eric Trump.

Omul de afaceri este pasionat de sport și vânătoare, motiv pentru care a intrat în multe dispute controversate cu numeroase organizații care protejează drepturile animalelor.

„Mi-a luat 41 de ani să îmi dau seama că mă asemăn mai mult cu tata decât aș fi crezut. Modul nostru de acțiune este, cred, atacul”, spunea Donald Jr. anul trecut, conform Women’s Health.

Fiul cel mare al președintelui are cinci copii cu fosta sa soție, Vanessa, de care a divorțat în anul 2019, și formează în prezent un cuplu cu Kimberly Ann Guilfoyle, fostă prezentatoare TV la Fox News și actual membru al echipei de campanie a lui Donald Trump.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO