Doi copii romani, abandonati intr-o piata din Paris

Ultima actualizare: 29-10-2012 08:35
copii abandonati

Doi copii cu varste cuprinse intre 18 si 24 de luni au fost abandonati de o romanca, in Paris, in data de 3 iulie, in arondismentul Deux Nethes.

In acea zi, in jurul orei 10:30, femeia in varsta de 30 de ani s-a apropiat de un cuplu originar din Romania. S-a prezentat ca fiind mama copiilor si i-a rugat, in romana, sa aiba grija pe cei doi micuti pret de cateva minute, sub pretextul ca merge sa-si cumpere tigari.

Comisarul care se ocupa de acest caz a declarat ca cele doua persoane, vazand ca mama nu mai vine dupa copii, s-a prezentat la politie cu micutii.

Baietelul este blond si are ochii albastri, iar fetita este bruneta, ochi caprui si pielea maslinie. Copiii sunt acum intr-un centru pentru protectia minorilor. Politistii banuiesc ca cei doi nu sunt frati, dar testele ADN vor stabili cu exactitate acest lucru.

Presupusa mama a fost arestata vineri dimineata intr-un hotel din Saint-Ouen, in urma unui telefon dat de un martor, dupa ce politia si procuratura lansasera un apel pentru identificarea mamei.

Ea a ajuns in regiunea pariziana in urma cu aproximativ zece zile. Femeia locuieste in Spania si se pare ca mai are si alti copii in Romania.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO