Dependența de jocuri video i-a adus sfârșitul unui minor din Thailanda. Ce spun părinții


Ultimul update: Marti 05 Noiembrie 2019 15:22
Data publicarii: Marti 05 Noiembrie 2019 15:06
Categorie: Stiri externe
decedat

Un minor de 17 ani din Thailanda a fost găsit mort în camera sa după ce a jucat jocuri video o noapte întreagă.

Piyawat Harikun, în vârstă de 17 ani, a suferit un accident vascular cerebral după ce a petrecut o noapte întreagă în fața calculatorului, potrivit DailyMail.

Tatăl lui Piyawat, Jaranwit, a declarat că l-a găsit pe acesta mort în camera lui lângă un morman de cutii de mâncare. Barbatul a încercat să îi acorde primul ajutor, dar fără succes.

Jaranwit a recunoscut că fiul său era dependent de jocuri și i-a avertizat pe alți părinți să nu le permită copiilor să stea prea mult în fața calculatorului.

El a spus: „Fiul meu era foarte deștept și mereu s-a descurcat bine la școală, problema lui a fost că era dependent de jocuri video.”

„Am încercat să-l avertizez cu privire la nenumăratele ore pe care le petrece la calculator și mi-a promis că le va reduce”, a spus tatăl băiatului.

„Vreau ca moartea fiului meu să fie un exemplu și un avertisment pentru părinții ai căror copii sunt dependenți de jocuri. Trebuie să fie mai stricți în ceea ce privește orele de joacă ale copiilor lor, altfel ar putea ajunge ca fiul meu”, a mai adăugat acesta.

Trupul băiatului a fost dus de la spital la un templu budist din apropiere, pentru a fi înmormântat.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO