Declaratie soc a unui senator italian: Romanii sunt specializati in viol!

Ultima actualizare: 18-06-2012 09:12
carabinieri

"Daca un extraterestru m-ar intreba in ce sunt specializati romanii, i-as spune ca 'la viol'" - declaratia a venit dupa ce doi conationali au fost arestati, pentru ca au incercat sa siluiasca o femeie din Peninsula.

Noul incident in care sunt implicati ai nostri s-a petrecut la Neapole. Doi imigranti romani au incercat sa violeze o italianca, insa au fost impiedicati de un trecator care a anuntat politia. Arestarea lor nu a linistit deloc spiritele, ba dimpotriva.

Atmosfera este incordata si in nord, la Milano, unde adeptii miscarilor de dreapta si-au facut o obisnuinta din atacarea taberelor si adaposturilor pentru imigranti, cu coktailuri Molotov.

In aceste conditii, nu ne mai miram ca italienilor le-a venit ideea castrarii violatorilor. In Cehia, exista un program oficial de sterilizare in inchisori si in clinicile de psihiatrie.

In ultimii noua ani, au fost circa 300 de castrari chimice si 50 de sterilizari chirurgicale. Consiliul Europei se opune insa acestei practici si a cerut oficial Cehiei sa renunte la mutilarea condamnatilor pentru delicte sexuale.

Stirileprotv.ro te invita la dezbatere: Ti-e rusine ca esti roman?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO