Decizia inexplicabila a unei mame din Germania. S-a urcat goala la volan si a intrat pe contrasens

Dată publicare: 04-10-2012 11:22
Dată actualizare: 08-10-2012 10:28


accident bild

Un accident aproape fara explicatie a adus Germania in stare de soc. Totul a plecat din momentul in care o femeie s-a urcat complet goala la volanul masinii in care se aflau si cele doua fiice ale sale.

 

Daniela I. avea 31 de ani si, intr-un moment de neinteles, a intrat in plin pe contrasens intr-o alta masina. A murit pe loc, alaturi de fiica ei de 7 ani si de soferul nevinovat de 25 de ani din masina ce se deplasa regulamentar in sens opus. Cealalta fiica a femeii, in varsta de 4 ani, e in moarte clinica la spital scrie BILD.

In noaptea de dinaintea accidentului, politia ii batuse la usa Danielei. Mama acesteia sunase de urgenta pentru a reclama ca fiica ei luase droguri. Un test rapid facut de politisti a infirmat insa aceasta varainta.

Demonii Danielei era insa altii. Pentru ca a doua zi s-a urcat GOALA in masina alaturi de fiicele ei, tipand ca "sunt monstri, monstri peste tot".

S-a oprit la o benzinarie, unde a cumparat 6 sticle de apa si a urlat catre casiera "eu sunt DUMNEZEU".

Apoi a plecat spre autostrada unde a provocat carnagiul.

De ce a facut-o? Prietenii vorbesc despre probleme personale, abuz de substante psihofarmaceutice si izolarea de sotul ei. "Era deprimata, avea probleme majore" a povestit o prietena apropiata pentru BILD.

Nimeni nu intelege insa ce vina au avut cele doua fiice ale femeii.

 

Sursa: Pro TV

Tags: accident, germania,


VIDEO PROTVPLUS.RO