David Blaine experimenteaza viata de liliac


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 22:22
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Celebrul magician sta de aproape doua zile atarnat ca un liliac, la 14 metri deasupra patinoarului din Central Park, New York pentru a dobori un nou record.


Pana maine seara, iluzionistul nu va dormi si nu va manca nimic poate numai sa bea apacu ajutorul unui pai. Deocamdata nu da semne de epuizare, ba chiar a facut mici acrobatii, si a dat interviuri. 

Blaine are multe recorduribizare la activ. A stat 60 de ore inchis intr-un bloc de gheata, sau 44 de zile fara hrana, intr-o cutie suspendata deasupra Tamisei.

Cel mai mare risc asumat de David Blaine nu va fi lipsa somnului sau a hranei pe o durata de 60 de ore, perioada in care magicianul va fi atarnat in vazduh.

Doctorii spun ca suspendarea cu capul in jos pentru o perioada mai lunga de timp duce la cresterea presiunii caraniene, mai ales la nivelul ochilor, ceea ce poate cauza orbirea. 

Magicianul, care are 35 de ani, va fi monitorizat de medici pe parcursul experimentului. El va putea urina printr-un tub si va putea bea apa in timpul exercitiului care se va încheia miercuri.

Pentru a se antrena pentru periculoasa incercare, iluzionistul a facut o proba de sase ore si nu a mancat timp de o saptamana. 

Cel mai scund barbat intre cele mai lungi picioare
VIDEO PROTVPLUS.RO