Cum a scăpat de pedeapsa cu moartea tatăl care și-a ucis soția gravidă și cele două fetițe


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 07 Noiembrie 2018 13:32
Categorie: Stiri externe
Chris Watts

Final de groază pentru un caz care a oripilat statul Colorado. Un tată, în vârstă de 33 de ani, pus sub acuzare pentru că și-a ucis soția însărcinată și pe cele două fiice ale lor și-a recunoscut fapta, relatează BBC.

Chris Watts și-a recunoscut faptele după ce avocatul său a obținut o înțelegere prin care procurorii renunță la pedeapsa cu moartea dacă bărbatul acceptă cele 9 capete de acuzare aduse, dintre care 3 pentru omor deosebit de grav.

Chris Watts - care ar fi urmat să devină tată pentru a treia oară - a fost acuzat de uciderea soției lui însărcinate Shanon, de 34 de ani, a fiicelor pe care le aveau împreună - Bella, de 4 ani, și Celeste, de 3 ani.

Inițial a susținut că soția le-ar fi omorât pe fete când el i-ar fi spus că vrea să divorțeze. Apoi și-a ucis nevasta într-un acces de furie. Dovezile arătau altceva însă.

După ce a comis crimele bărbatul le-a dat dispărute și a pozat în soțul și tatăl distrus de durere. Cadavrele celor 3 au fost găsite pe terenul unei companii petroliere unde Chris era angajat. Soţia cu pruncul nenăscut în pântece era într-o groapă, lângă un rezervor, iar în rezervor se aflau trupurile fetițelor.

Investigatorii au descoperit că soţul acuzat de omor avea o legătură amoroasă cu o colegă de muncă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO