Cum a fost găsit băiatul de 2 ani din India, care căzuze într-o fântână adâncă de 180m

Ultima actualizare: 29-10-2019 10:48
sujith

Un băiat în vârstă de doi ani, care a căzut vineri într-un puţ din sudul Indiei, a fost descoperit mort, în urma unei ample operaţiuni de salvare, informează marţi BBC.

Copilul, Sujith Wilson, care se juca joi cu prietenii săi, a căzut într-un puţ abandonat situat în apropierea locuinţei sale din Trichy (Tiruchirappalli), în statul indian Tamil Nadu, transmite Agerpres.

În cursul zilei de marţi, oficialii din Tamil Nadu au declarat că trupul lui Sujith Wilson a fost recuperat într-o stare avansată de descompunere, în urma unei operaţiuni de salvare de 82 de ore, care a durat patru zile.

Iniţial, băieţelul rămăsese blocat la o adâncime de 10 metri, însă ulterior, el a alunecat şi mai mult în puţul abandonat, cu o adâncime de circa 180 de metri.

Oficialii au declarat că a fost folosit "echipament special" pentru recuperarea cadavrului, iar o echipă de medici "a avut nevoie de circa 45 de minute pentru a-i confirma decesul şi a emite un raport".

„Am constatat că trupul băieţelului era într-o stare avansată de descompunere", a declarat marţi reporterilor un J Radhakrishnan, un oficial din Tamil Nadu.

Cadavrul copilului a fost trimis la un spital guvernamental pentru autopsie şi apoi dat părinţilor săi, care l-au înmormântat în cursul dimineţii.

Operaţiunea de salvare a devenit virală pe reţelele de socializare din India în weekend-ul prelungit în care s-a sărbătorit festivalul Diwali.

Rugăciuni au fost ţinute în temple, moschei şi biserici din Tamil Nadu pentru salvarea băieţelului, iar premierul indian Narendra Modi şi-a exprimat pe Twitter îngrijorarea faţă de soarta acestuia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO