"Copilul miracol" care a uimit lumea medicala va fi lasat sa moara. Decizia dureroasa a parintilor

Ultima actualizare: 15-10-2012 14:02
bebelus la incubator, Luz Milagros

Medicii si parintii micutei Luz Milagros, care a uimit intreaga lume dupa ce a supravietuit 10 ore in frigiderul de la morga, au fost nevoiti sa ia o decizie dureroasa, pentru ca micuta sa nu mai sufere.

Fetita, in varsta de 2 luni, s-a nascut prematur si medicii au crezut ca este moarta, ducandu-o la morga maternitatii.

Aici ea a fost gasita in viata, chiar de mama ei, care venise sa-si ia ramas bun de la copilul pe care stia ca-l nascuse mort.

Din pacate insa, cele 10 ore petrecute in frigiderul de la morga si nasterea prematura i-au afectat creierul fetitei, care este functional numai in proportie de 10%, scrie CNN.

Astfel, parintii si medicii au decis ca este mai bine ca bebelusul sa nu mai fie tinut in viata in mod artificial si sa nu mai primeasca medicamente.

VIDEO. Caz cutremurator in Argentina. Un bebelus declarat mort la nastere a "inviat" la morga

Ei se asteapta ca fetita sa moara in curand, insa doctorii o vor hidrata in continuare si o vor ventila mecanic, astfel incat ea sa nu sufere in ultimele ore de viata.

Ancheta este in desfasurare la spitalul unde s-a nascut Milagros, iar medicii si asistentele banuite ca au gresit au fost suspendate din functie pana la finalizarea cercetarilor.

Cazul este in continuare ciudat, pentru ca doi medici (ginecolog si neonatolog) sustin ca nu au observat semne vitale la nasterea copilului, la fel si cei doi angajati de la morga, care au pus bebelusul in frigider. Ei sunt sustinuti si de directorul spitalului.

Mama micutei isi pastreaza speranta si se roaga pentru vindecarea fetitei.

A demonstrat ca este puternica si Dumnezeu a tinut-o in viata pana acum cu un scop anume. Tot ce s-a intamplat nu poate fi in zadar”, crede ea.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO