Aparitie inexplicabila in cea mai bine pazita jungla din lume. Armata e mereu in alerta. FOTO

Ultima actualizare: 05-11-2012 02:50
alien

Pe cat de diversa este Padurea Amazoniana atunci cand vine vorba de fiinte care traiesc in lumea ei, pe atat de ciudata este o creatura ce a fost surprinsa intr-o imagine de vacanta.

Aflat la doar cativa metri de o ciudata lumina albastra, creatura neidentificata poate fi dovada ca nu suntem singuri in univers.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINEA

Imaginea a fost publicata de un cunoscut specialist in fenomene paranormale, Michael Cohen si a fost filmata de doi turisti britanici in regiunea Mamaus a Amazoniei.

Camera foto ii are in prim plan pe cativa copii, dar in plan secund este o silueta argintie care nu seamana cu nicio creatura pamanteana.

Forma de "extraterestru", dar si lumina albastra din spatele siluetei raman fara explicatii, dar cei care se ocupa de site-uri paranormale pe internet spun ca imaginile sunt atat de clare incat nu pot fi considerate a fi farse.

In plus, zona este recunoscuta drept una cu activitate intensa din acest punct de vedere. Oficialii brazilieni au chiar o investigatie la nivel-inalt denumita Operatiunea Prato, armata fiind trimisa sa monitorizeze si sa confirme activitatea extraterestra.

Existenta acesteia a fost negata ani la rand, inainte ca oficialii brazilieni sa admita ca ea a fost reala si sa faca publice dosare din cadrul anchetelor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO